Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pavoordf
pavoordf - 02-03-2015 13:43:31
Elektronica & TV

Geen beeld wel geluid philips

Wanneer repareren bijvoorbeeld bij e-care, geen optie meer is, neem dan eens contact op met het dichtstbijzijnde http://repaircafe.nl/bezoeken/">repair café. wij hebben onlangs twee tv's met verschillende klachten aan de praat gekregen. neem wel van te voren even contact op. achtergrond van de mensen die als vrijwilliger in een repair café werken is verschillend. bij ons zitten toevallig wat mensen die in de tv ontwikkeling bij philips hebben gewerkt :-). ook kan je bij een eerste telefonisch / e-mail contact aangeven om welk type tv het gaat en wat de klacht is. mensen kunnen dan op internet alvast naar documentatie zoeken

verder is philips tv niet door chinezen maar door taiwanezen overgenomen en zit er in belgie (gent/brugge) nog een flinke club oud philismedewerkers die nu bij tp vision werken (kijk maar eens op linkedin)