Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 02-03-2015 20:07:03
Geldzaken & Recht

Aangifte zonder digid

@edrick3, die mededeling stond gewoon op de site, niks eerst proberen in te loggen en dat dat niet werkte, anders had ik dat wel vermeld. of liever, ik had dan gemeld dat ik met inloggen die mededeling had gekregen.
ik heb tot dusver nog niets anders gedaan dan een paar keer zoeken en kijken of het aangifteprogramma 2014 alsnog zou verschijnen, en zoals gezegd en hier getoond stond het op enig moment toch op de site. inmiddels heb ik dat gedownload.
@fisbel, dat vroeg ik me ook al af aangezien toen het aangifteprogramma nog niet op de site stond er steeds verwezen werd naar inloggen bij mijn belastingdienst om de vooraf ingevulde aangifte te kunnen zien (en aan te passen e.d.).
enfin, ik merk het wel als ik me "vol enthousiasme", maar niet te snel op de aangifte ga storten. wat @carola.83 om 18.21 uur daarover zegt vind ik wel weer bemoedigend....
@carola.83 dank voor de informatie over de gemelde fout, dat geef ik in eigen kring ook maar even door (en de informatie die @tijger1 daarover gaf).