Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
brandweerauto - 02-03-2015 21:04:20
Geldzaken & Recht

Invorderen

[quote=aurora1 schreef op maandag 2 mrt 2015, 20:31]inderdaad. het is dus geen groots gebaar om boodschappen (voor ook uzelf) te doen en af en toe kleding of kapper voor uw vader te betalen. het laatste zou u hem zelfs incidenteel uit dankbaarheid cadeau kunnen doen.
waarom u gestopt bent met kostgeld te betalen begrijp ik overigens niet. u woont toch nog steeds (of opnieuw) in?

ik ben 2 en half jaar geleden bij mij vrouw weg gegaan en heb toen en tijdje bij mij ouders gewoond tot ik mijn eigen huisje had dat lukt al snel na een binnen paar maand.
die tijd dat ik er woonde betaalde ik gewoon kostgeld.
mijn vader was al jaren afgekeurd en mocht met behoud van uitkering een aantal uren werken op basis kilometer geld waarvan een deel belast was het uwv en belasting waren hier allemaal van op de hoogte en als er verder niets in zijn situatie zou veranderen hoefde hij dat niet elke maand meer te melden alleen als er wat veranderde...
toen kwam het in 2005 werd de belasting regels veranderd .niet de situatie van mijn vader ook niet met zijn inkomen ,en hoe en wat het nu zit weten we nog steeds niet maar zo opeens moest mijn vader heel wat geld terug betalen want hij had te veel verdient en niet door gegeven dat er iets was veranderd en bla bla bla er was ook niks veranderd.in die tijd werd mijn vader ook ziek en kon ook niet meer dat bijbaantje doen dus veel geld bleef er dus niet meer doen.
ons advocaat is jaren met de zaak bezig geweest ,maar dat duurde en duurde allemaal zo lang dat er oplaast steeds meer schilden onstonden dat ze gewoon de wspn in moesten en er toen voor hun niks meer overbleef.
mijn vader onder tussen niet meer ziek .maar moeder werd heel erg ziek omdat ze niet veel hadden en ik toch maar op en kleine kamer woonde had ik besloten om maar weer bij hun in te gaan zo dat ik ze wat kon helpen ook finacieel.(achter na dus niet zo slimme set maar goed )onder tussen het bedrijf waar ik werkte dicht vandaar ik nu zelf ook uitkering.moeders inmiddels na korte ziekbed overleden..
zo een heel verhaal mischien zo iets wat meer duidelijkheid over alles