Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-03-2015 10:00:48
Voeding & Gezondheid

Begraven of cremeren

Jugendstil schreef op vrijdag 27 feb 2015, 11:38: komsja,

je kunt het ook eens wat anders bekijken: het is je vader - ook al heb je minder goed contact - maar hij heeft je wel opgevoed zonder daarvoor een rekening te sturen.

hij heeft je zelfs geholpen om de opleiding "deskundige van soep van unox die niet te hakken is".

ga maar - net als vroeger toen burenhulp nog bestond - sparen voor een nette plaats op de begraafplaats, in plaats van hier te zoeken hoe je onder de kosten uit kunt komen..


@jugendstil,

het is heel makkelijk om iemand te schofferen n.a.v. een probleem waar hij/zij mee worstelt.
om daar ook nog een zinsneden uit een ander topic bij te gebruiken om @komsja mee te kleineren is zeer laag bij de gronds.
volgens u heeft de vader van @komsja de opvoeding verzorgd zonder daarvoor een rekening te sturen, nou dat is maar goed ook.
niemand op deze aardkloot is hier vrijwillig of op eigen verzoek. iedereen is ongevraagd op deze aardkloot gezet en moet na een korte periode van goede of slechte verzorging zijn/haar eigen boontjes maar zien te doppen, als hij/zij die al heeft.
er is misschien we helemaal geen reden om de verwekkers dankbaar te zijn voor het leven en de last daarvan, zeker niet omdat zij degene zijn die iemand dit leven hebben opgedrongen.
een ieder leeft het leven zo goed en zo kwaad als het leven hem/haar toestaat.
laat iedereen in z'n waarde en veroordeel niemand als u daar het recht niet toe heeft.