Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tony m
tony m - 04-03-2015 03:32:03
Vakantie & Reizen

Webshops betrouwbaar?

Zo je wilt dus zeggen dat een stenen winkel minder veilig is dan een webshop?
ik dnek dat je eens cijfers moet gaan bekijken want webshops is veel en veel meer fraude mee dan gewone winkels.

je leest vaak:bestel veilige en snel online, iets is veilig als het op zijn gebeid en minste met fraude betrokken is maar net als jij en ik weten we dat dat niet zo is

het internet is een bron van fraude en bedrog.tuurlijk is het misschoien maar 1% maar die ene porcent maakt het niet veilig en betrauwbaar.

=pieterwolters schreef op zondag 1 mrt 2015, 09:53:=tony m schreef op zaterdag 28 feb 2015, 23:33: maar dat houdt niet in dat het dan net zo veilig is als in de winkel.
is terecht als je eht mij vraagd dat een webshop meer aan service moet doen ewant er is meer risico voor de klant.als e niks ziet en je kan het weer terug sturen dan is dat zeker wel al beter dan bestellen en allene terug sturen bij een defect.

ik kan me voorstellen met kleding dat men het moet kunnen terug sturen als de webshop geen winkel heeft want de ene maat wijkt toch af van de andere ondanks ze dezelfde maat hebben.



het risico is eigenlijk veel kleiner als je online bestelt. online bestelling mogen zonder reden binnen een bepaalde tijd worden teruggestuurd. bij stenen winkels is dat geen recht. en er zijn op dit forum hier ook genoeg voorbeelden te vinden over problemen met reparaties en garantieclaims bij stenen winkels. dus dat is ook geen argument tegen webwinkels.