Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 04-03-2015 19:28:05
Computers & Telefonie

Reparatie nieuwe samsung s4

[quote=m.pina schreef op woensdag 4 mrt 2015, 13:31]heb hetzelfde probleem met de samsung, in dit geval van k.p.n. nog niet ermee terug geweest, omdat ik dan weken geen toestel heb. het uitgaan is zeer onregelmatig en soms krijg ik hem moeilijk weer aan de gang. moet dan wel 3 keer de batterij eruit halen. vreemd. waarom halen ze zo' serie apparaten niet terug?

ook zoiets gehad (lg p990) begint erop te lijken dat dit vaker voorkomt. in mijn geval kwam het nogal eens voor bij het insteken vd micro usb kabel. grootste kans van uitvallen bij schuin aanzetten en vervolgens recht kantelen en verder gewon insteken.
maar ik geloof ook wel eens spontaan gebeurd, gelukkig niet constant.

een smartphone is zeker tegenwoordig gewoon een mini computer. en ja computers kunnen crashen. dat kan allerlei oorzaken hebben. de meest voor de hand liggende oorzaak bij een telefoon waar geen fratsen mee uitgehaald worden ligt natuurlijk gewoon bij een slechte app.
- zo kun je eens zo'n cpu monitor app erop zetten om na te gaan of er wellicht apps zijn die overdreven de cpu belasten en zo dus kans op crashen vergroten.
- ook is het aan te raden om apps die standaard meegeleverd worden en niet te verwijderen zijn en welke je natuurlijk niet gebruik permanent uit te schakelen. dat kan op android via applicatie-instellingen. je moet wel eerst indien nodig eerst op de "wissen" knop drukken voordat die knop in een "uitschakelen" knop verandert.