Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

av
ava2008 - 04-03-2015 22:35:08
Geldzaken & Recht

Dreigende huisuitzetting

Tenormin, ik begrijp het ook niet. daarom ben ik dit topic gestart. wil graag de mening van anderen horen. in mijn omgeving is er ook niemand die iets van dit krankzinnige vonnis van de kantonrechter begrijpt. zelfs mijn advocaat begrijpt het niet waarop die huisuitzetting zomaar met één pennestreek
wordt gevorderd.

er is door de kantonrechter geen enkele deskundige bijgehaald. hij heeft zomaar vonnis gewezen en zich niet aan de afspraak gehouden om in februari 2015 de rechtzitting voort te zetten waarbij getuigen en deskundigen gehoord zouden worden.

ik heb ondertussen zelf 2 bouwkundige ingenieurs de woning laten inspecteren en een rapport betreffende de staat van onderhoud aan de buitenkant laten opstellen. beide deskundigen komen tot hetzelfde oordeel: geen onderhoud.

en dan moet ik mijn huis uit en dakloos worden? ik ben zo bang en zo nerveus. ik weet het echt niet meer.