Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kd
kdegraaf - 05-03-2015 11:35:19
Elektronica & TV

Wehkamp vs moi - wie heeft gelijk?

[quote=carola.83 schreef op donderdag 5 mrt 2015, 11:30]voor die 20 euro heb je wel al die tijd de e-reader kunnen gebruiken. naar mijn mening volkomen terecht dat wehkamp de laatste prijs verrekend.

dit vind ik een hele aparte reactie, ik heb binnen een half jaar twee kapotte ereaders gehad die ik terug moest sturen en die het al die tijd al niet goed deden (dus vaak uitvallen, boeken in eens weg etc). garantie igeldt een jaar en ik kan er niks aan doen dat de ereader niet meer tre maken is.. ik zeg toch ook niet "je krijgt een tweedehands wasmachine" als je nieuwe wasmachine het na een jaar begeeft, dan wil je toch ook gewoon een nieuwe of het volledige bedrag terug? of vind je het dan terecht als ze afschrijving mee berekenen?