Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ov
ovenstuk - 05-03-2015 13:49:30
Elektronica & TV

Etna fornuis na drie jaar afschrijven

Blijkbaar ben ik niet duidelijk geweest: de oven is stuk. deze wordt niet meer warm. de grill wel. na onderzoek bleek de regelaar, ook wel schakelaar genoemd, doorgebrand. nieuwe regelaar erin. niet door etna, want het viel buiten de garantie en etna wilde alleen een monteur laten komen die dan gewoon voor mijn rekening komt, dus ik heb zelf een monteur gezocht die dichter in de buurt is.
na een jaar ovengebruik, weer oven niet meer warm. ondertussen wil er 1 gaspit ook niet meer blijven branden. monteur gezocht, die stelt vast dat het weer aan de regelaar ligt, vanbinnen weer doorgebrand. het ligt aan de contactjes, en volgens de monteur is het de moeite niet meer om dan een nieuwe regelaar erin te zetten, en dan ook nog de contactjes opnieuw te doen.
de plaat van het fornuis wilde niet los, dus de gaspit kon ook niet gemaakt worden.
monteur zegt: door de slechte materiaal keuze van de contactjes en de bedrading, liggen dit soort problemen voor de hand.
wat moet ik daarmee?
nee, niet naar de verkoper bcc, die zegt zelf: garantie en reparatie met etna regelen.
ik hoop dat dit duidelijker is .

wel ben ik enorm boos. kun je dan niks meer verwachten van een apparaat? of he.... ohhhhhhh! ik weet het al
ik had m niet moeten gebruiken ...
pffffffttttt !!!!