Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ov
ovenstuk - 05-03-2015 14:32:24
Elektronica & TV

Etna fornuis na drie jaar afschrijven

[quote=zoekster schreef op donderdag 5 mrt 2015, 14:24]zoals ik het lees heeft u een andere partij dan etna of de verkoper de oven eerder laten maken. daarmee verspeel je eigenlijk je rechten, omdat ze nu alles op de externe monteur kunnen afwimpelen.

u had bij de eerste keer defect bcc moeten aanschrijven/mailen dat u een beroep deed op de wettelijke garantie en dat u daarom niet voor de monteur hoeft te betalen. als bcc dan schriftelijk had geweigerd, dan had u een mail/brief kunnen sturen dat u een derde partij inschakelde en dat de kosten op bcc zouden worden verhaald.

helaas heeft u nu op eigen houtje al dingen ondernomen, nu voorzie ik nog weinig mogelijkheden, omdat u niet de juiste route heeft gevolgd en daarmee kostbare rechten heeft verspeeld.


binnen de garantie tijd ging de motor van de vind al stuk. er is twee keer een monteur van etna geweest, en de tweede keer is de motor vervangen. dit was allemaal geen probleem, wel opmerkelijk natuurlijk.
helemaal lekker.. ik mag helemaal nooit zelf een monteur zoeken.. dat gaat wel ver zeg.
ik had helemaal niet bcc moeten benaderen, de garantie en reparatie gaat via het merk.

ik krijg onderhand het gevoel dat ik degene ben die vanalles verkeerd deed in dit verhaal. mooie boel zeg.