Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 05-03-2015 21:45:04
Vrije tijd & Tuin

Eo life story

@ajvl.
mooi ton, geniet er van, het is een schitterende serie.

@aurora1,
een mkv bestand is standaard niet af te spelen in windows media speler.
vandaar dat ik adviseerde om vlc media player te installeren, daarmee ben je klaar voor alles, en de mogelijkheden zijn vele malen meer als met de standaard windows media speler.
quote:

windows 7 kan standaard niet overweg met mkv-bestanden. om dit populaire bestandsformaat toch te kunnen afspelen met windows media player 12 moet u afhankelijk van de bit-versie van windows 7 een aantal stappen ondernemen.

de standaard ondersteuning voor videocodecs in windows 7 is fors uitgebreid. naast wmv en mpeg-2 is er nu ook ondersteuning voor alle varianten van de mpeg-4 codecs (waaronder h.264/avc) en de bestandscontainers mov, mp4, m2ts en mts. avchd-bestanden van uw hd-camera kunt u nu dus gewoon bekijken.


bron, klik-> https://www.dvscene.nl/tutorials/mkv-afspelen-in-windows-7/all-pages.html">mkv afspelen in windows 7

of k-lite codec pack.

klik-> http://www.codecguide.com/download_kl.htm">k-lite codec pack

tenormin, kijk maar of je hem af kunt spelen met windows media player. ??:-(
ik ben bang van niet.