Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joentje1978 - 06-03-2015 12:34:06
Huishouden & Energie

Heb ik nog enige rechten met de miele wasmachine?

Bij normaal gebruik dan gaat men uit van zoveel wasbeurten per jaar.
wordt de wasmachine op een dag heel vaak gebruikt dan wijkt dit af van de standaard.
dan kan zijn dat een wasmachine van 4 jaar oud voor 8 jaar aan draaiuren erop heeft staan en zullen de onderdelen minder lang mee gaan.

de slijtage van de motor hangt af van het gebruik, des te voller je de trommel stopt des te sneller slijten de onderdelen.

indien de wasmachine normaal gebruikt wordt dan is 5 jaar erg kort voor een miele.
heb ooit op mijn werk kunnen zien dat een collector van een koolborstelmotor bij andere merken als miele al behoorlijk ingesleten waren terwijl die van miele amper ingesleten was.

miele is een topmerk maar ook bij miele kan er vroegtijdig iets defect raken, dan heb je gewoon pure pech als dat gebeurd.

gezien je leverancier failliet is zou je nog een klachtenbrief naar miele zelf kunnen sturen.
misschien kunnen ze je coulance geven op de motor.

en als dat niet lukt zou je misschien op marktplaats een goede tweedehands motor op de kop kunnen tikken en deze er door een monteur onder laten zetten.