Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harryromijn - 06-03-2015 13:41:35
Winkels & Webshops

Bioproducten in supermarkten

Dat eko-keurmerk is niets anders, dan een paar heel erg slimmeriken, die de nl consument voorgespiegeld hebben dat enkel het eko-merk staat voor "biologisch / eologisch". de werkelijkheid is, dat een ieder, die aan de eu eisen voldoet, "bio is. of daar nu het eko merk op staat, of het logo van "janjurkus", maakt helemaal niets uit.
zie verordening (eg) nr. 834/2007 van de raad van 28 juni 2007 inzake de biologische productie en de etikettering van biologische producten en tot intrekking van verordening (eeg) nr. 2092/91 [zie wijzigingsbesluit(en)]. zie google.
maar.. als u gelooft, dat iets alleen bio is, als ik daar extra mijn instraling over heb uitgesproken... boek even € 10 per artikel naar mijn bankrekening over, en ik spreek vanuit hier mijn (extra) uitstraling uit.
als u naar het nederig stulpje van een van de oprichters van eko hier in breda kijkt, zult u zien, dat vele sufferds zoiets al gedaan hebben ( verstopt in de winkelprijs van zo'n artikel) .