Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 06-03-2015 18:25:17
Huishouden & Energie

Kan ik de koop ontbinden

U kunt het beste een ingebrekestelling sturen waarin u een termijn stelt waarin de keuken op een correcte manier wordt ingemeten (bijv. 2 weken) en ook een redelijke termijn waarin de keuken moet zijn geplaatst. lukt dat niet binnen die termijnen zo stelt u, dan ontbindt u de overeenkomst.

dateer aangetekende brief en verzoek om een schriftelijk antwoord binnen bijv. 14 dagen. doe dit tevens per mail.

zonder ingebrekestelling kom je meestal niet van een overeenkomst af.

tenzij de overeenkomst niet meer kan worden nagekomen. u heeft het over een kast die een halve kast wordt. als u eerst is voorgespiegeld dat de keuken er op een bepaalde manier uit zou zien die aan uw wensen voldeed en vervolgens kan de verkoper dat niet waarmaken, dan kunt u ook op dat punt de overeenkomst ontbinden. u moet dan wel duidelijk maken dat u de verandering niet mooi vindt en onacceptabel vindt.

doe dit altijd schriftelijk.