Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerboe - 08-03-2015 09:42:44
Geldzaken & Recht

Aegon mix fund

Hallo, ik begrijp het niet helemaal. u schrijft over stoppen met mix fund. belegt u dan zelf in dat fonds? of hebt u een product van aegon dat uw inleg belegt in dat fonds? in het laatste geval is het belangrijk om te weten of het een kapitaalverzekering betreft of een lijfrenteproduct.
een kapitaalverzekering kunt u uit laten keren en er mee doen wat u wilt. daar zitten niet veel haken en ogen aan. maar als het een lijfrenteproduct betreft is het een andere zaak. daar moet u alleen maar mee stoppen als u 65 jaar of ouder bent of als dat niet het geval is om zetten naar een bankspaarproduct. anders bent u fiscaal zwaar de klos.

kijk ook even naar het koersverloop van aegon en het mix fund. het mix fund had het afgelopen jaar een https://www.aegon.nl/particulier/beleggen/fondsen/aegon-mix-fund">rendement van 17,16% en dat is erg goed.