Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 09-03-2015 14:30:29
Huishouden & Energie

Moeten we de annuleringskosten voor de brugman badkamer betalen?

Het moge bekend geacht zijn, dat er bij keukenboeren, meubels enz. annuleringskosten bestaan. gelet op het feit dat de zaak wel degelijk verkoopkosten maakt, de verkoper moeten ze wel een (basis)salaris betalen, berekenen ze annuleringskosten. u heeft die voorwaarden, waar de 30% in genoemd staan ondertekend, dat er niet over gesproken wordt tijdens de verkoop doet niet ter zake. ik zou omdat er nog niets ingemeten is (en ook niet gaat worden) een tegenvoorstel doen van wat rechters ooit uitgesproken hebben van circa15%. gaan ze daar niet in mee, rest u de gang naar de rechter. ze moeten wel aantoonbaar maken dat 30% kosten ook wezenlijk gemaakt zijn.

zijn wij echt verplicht dit te betalen terwijl er nog geen diensten zijn verleend behalve het maken van een offerte en het aannemen van onze aanbetaling?
u zult in elk geval iets (circa 15%) moeten betalen.