Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alexishoop
alexishoop - 09-03-2015 20:43:06
Computers & Telefonie

Geld terug of tegoedbon?

Bij de phonehouse heb je recht op een leentoestel, maar als reparatie te duur of te ingewikkeld voor ze wordt, dan proberen ze je feitelijk een zoveelhandse "vergelijkbare" toestel te verkopen tegen de zogenaamde borgwaarde, in hoop dat je die niet inlevert en dus daar tevreden / genoegen mee neemt.


soms heb je geluk en krijg je een goedwerkende showmodel, maar de meeste klanten krijgen een feature phone of goedkope knockoff, niet echt de beste manier om een klant mee af te schepen dus en in alle gevallen ben weer opgelicht.

tenzij je natuurlijk doorzet en al die weken weer blijft terug komen voor de beloofde service die nooit geleverd wordt.

wanneer nemen de winkels nu eens verantwoordelijkheid en ruilen b-waren gewoon terplekke om voor een nieuwe doos en vechten het maar uit met de fabrikanten en groothandels zoals het hoort.