Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 11-03-2015 17:43:33
Auto & Vervoer

Landelijke aktie fiat

[quote=gerbera schreef op woensdag 11 mrt 2015, 17:16]
de inruilwaarde is dus € 5900,- tel daar de berekende € 500,- voor het "gratis" pakket bij op kom je inderdaad op € 6400,- echter is de afgesproken inruilprijs € 6400,-. het extra pakket is gratis bij de andere auto dus die gratis waarde van € 500,- voor het extra pakket mag niet met de inruilprijs verrekend worden. dan had er moeten staan inruil € 6900,- incl. edizione pakket.


het bedrag dat er staat zou er voor mij helemaal niet toe doen.
er is voor mij altijd maar 1 bedrag belangrijk en dat is het bedrag dat ik moet bijbetalen.

dat is het bedrag dat na de onderhandelingen over de aankoop van de nieuwe auto en de verkoop van de huidige auto uit de bus is komen rollen.
hoe dat dan vervolgens op de factuur staat vind ik niet van belang.
bij een zakelijke aankoop kan de inruilwaarde op de factuur van belang zijn (i.v.m. afschrijving, belastingaftrek), de verkoper zal dan daar het bedrag neerzetten wat de koper er graag wil hebben staan (mits de afwijking niet te groot is) en de rest dan gewoon onder andere posten zetten zodat het eindbedrag wat bijbetaald moet worden klopt.

als er op de factuur van ts had gestaan:
- inruil - € 6400,-
en dat gratis pakket was gewoon met € 0,- onder de rijklaar kosten gezet dan had dat niets verandert aan het eindbedrag dat uiteindelijk bijbetaald moet worden.