Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

av
ava2008 - 12-03-2015 00:03:45
Geldzaken & Recht

Dreigende huisuitzetting

Justice4all - bedankt voor je antwoord.

ik weet dat het een bizar verhaal is, maar helaas klopt alles wat ik geschreven heb.

er is geen tussenvonnis geweest. tijdens de rechtszitting hier bij mij thuis is afgesproken dat er getuigen gehoord zouden worden en zowel de tegenpartij als ikzelf hebben opgegeven wie we als getuigen wilden oproepen. de kantonrechter heeft de afgesproken datum van de tweede rechtszitting in februari 2015 niet afgewacht, maar tussentijds vonnis gewezen.zonder ook maar één getuige of deskundige te raadplegen.

mijn advocaat wilde geen kort geding omdat, zoals ik eerder geschreven heb, omdat wij dan een collega van deze kantonrechter zouden krijgen en mijn advocaat heeft hier geen enkel vertrouwen in heeft..

de reden dat ik deze vraag hier stel is omdat ik graag de mening van anderen hierover wil horen. in mijn ogen en ook in die van mijn advocaat is dit een absurd en waanzinnig vonnis. en dit is dan nog voorzichtig uitgedrukt. ik zal hier niet vertellen wat mijn advocaat werkelijk heeft gezegd.

alleen het feit ligt er wel dat er geëist wordt dat ik mijn woning uit moet. alleen een vonnis van de voorzieningenrechter in mijn voordeel kan het tij keren.

en wat de huurachterstand betreft: die bestaat niet.

mijn advocaat heeft mij de verdere mogelijkheden wel uitgelegd, maar durft nu na dit absurde vonnis ook geen uitspraak te doen over het vermoedelijke verloop van de komende rechtszitting.

ik hoop op een antwoord van je.