Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

av
ava2008 - 12-03-2015 14:36:24
Geldzaken & Recht

Dreigende huisuitzetting

Er is direct hoger beroep aangetekend tegen het vonnis. alleen de tegenpartij traineerde de gang van zaken door het memorie van antwoord telkens uit te stellen en bovendien stonden daar de krankzinnigste argumenten en pertinente leugens in.

mijn verhuurder wil het hoger beroep niet afwachten en aanvankelijk moest ik per 5 maart mijn woning uit. nu is die datum verplaats naar 17 maart, de datum waarop de voorzieningenrechter uitspraak doet.

een andere advocaat wil ik niet. deze zaak duurt nu al ruim en jaar en is inmiddels een dik dossier geworden waarin iemand zich m.i. niet op deze korte termijn kan inlezen.
dat u het idee krijgt dat mijn advocaat er geen zin in heeft is niet waar. wie geen zin in deze procedure had was de kantonrechter die zich er heel gemakkelijk van afgemaakt heeft.

met de comparitiezitting bedoeld u de zitting die hier bij mij thuis heeft plaatsgevonden?

ik zou ook graag van u willen weten waarom u denkt dat het niet waarschijnlijk is dat het vonnis in hoger beroep stand houdt.

wat ik erg jammer vind is dat er niet meer gereageert mag worden bij de rechtbank betreffende het hoger beroep want de argumenten van de tegenpartij slaan kant noch wal.

zou het zin hebben om nog voor 17 maart een kort geding aan te spannen?