Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rebelmama
rebelmama - 12-03-2015 19:45:41
Geldzaken & Recht

Aantonen geen inkomsten voor huurwoning

Graag wil ik uitslag geven nav de vraagstelling, die ik november vorig jaar gesteld heb. inmiddels heb ik een aanvraag ww gedaan. deze is afgewezen. echter staat er in de standaard brief dat ik mogelijk wel recht op bijstand heb. (heb ik ook niet) maar volgens "de regels" naar de gemeente gegaan voor aanvraag bijstand. hierbij kwam ik niet verder dan de receptie. ik heb geen recht op bijstand, maar krijg dit ook niet zwart op wit mee.

inmiddels heb ik maatschappelijk werk erbij gehaald. de manier waarop ik telefonisch te woord wordt gestaan roept irritatie op en om correct te blijven, bemiddelen zij nu tussen de woningstichting en mij. vorige week is mij medegedeeld dat de inschrijving in orde gemaakt kan worden en wacht nu inmiddels 7 dagen op een inlogcode om te kunnen reageren op een betaalbare woning. de nieuwbouw waarop ik wilde reageren is uiteraard verzegd. er staat nu een woning te huur op loopafstand van familie. morgen ga ik bellen om toch te reageren, ondanks dat ik geen inlogcode heb.