Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
ladyhawkje - 12-03-2015 20:01:30
Geldzaken & Recht

Oversluit fout doorlopend krediet

[quote=hopetobehelping schreef op donderdag 12 mrt 2015, 19:51]beste ladyhawkje,

ga met de betreffende bank in gesprek. probeer een regeling te treffen, hierbij ook kijkend wat er bij de ex van uw partner te halen is. wellicht is de bank iets te verwijten, maar uw partner en zijn ex hebben het geld opgenomen en gebruikt.
mogelijkheid om een klacht over de betreffende bank in te dienen vind hier: klik http://www.afm.nl/nl/consumenten/vertrouwen/klacht.aspx">hier.

een bedrag van € 53.000,- is niet niks.

dat zult u vast al gedaan hebben maar regel uw financiën met uw partner ook goed, maak duidelijke afspraken, desnoods met zakgeld onderling. alle credit cards direct inleveren en op laten heffen.
alles wat er nog loopt tussen uw partner en zijn ex (gezamenlijke rekeningen, pinpassen, credit cards etc. ) meteen laten blokkeren en opheffen indien mogelijk.

creditcards zijn inmiddels afbetaald, dat heeft mijn man gedaan voor ik hem ontmoette, ex kan helaas eenzijdig gewoon de rekening weer deblokkeren, gezien haar naam er ook op staat.
de klacht bij kifid ga ik proberen, thanx voor de tip.