Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
ladyhawkje - 12-03-2015 22:28:12
Geldzaken & Recht

Oversluit fout doorlopend krediet

[quote=tijger1 schreef op donderdag 12 mrt 2015, 21:32]ik begrijp trouwens niet waarom toentertijd de kredietlimiet van het eerste krediet niet gewoon verhoogd is, maar dat er is gekozen voor opnieuw afsluiten van een krediet.

dat weet ook niemand, ik was er zelf niet bij. had mij ook logischer geleken, maar blijkbaar was dit makkelijker voor de bank? konden ze lekker extra rente vangen omdat ze wel inzagen dat het financieel probleem van dit stel alleen maar op ging lopen en zo konden ze er nog een slaatje uit slaan... zucht... zal ook wel niet, maar aangezien ze geen enkele moeite doen om te helpen nu, terwijl zij toch ook deels schuldig zijn aan de gehele situatie... als er toen niet iemand had zitten slapen was het nooit zover gekomen... en ja mijn man had het tegen moeten houden, maar zat zo onder de tirranie bij zijn ex en wilde de kinderen daar niet de dupe van laten worden en nog meer ruzie veroorzaken, dat hij overal maar in mee gegaan is... maar dat heeft niets met de verantwoordelijkheid van de bank te maken in deze.