Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 13-03-2015 12:19:36
Geldzaken & Recht

Oversluit fout doorlopend krediet

Als uw man en zijn ex gezamenlijk de tering naar de nering gezet hadden en niet - voor 53.000 e - op te grote voet hadden geleefd was het nooit zover gekomen, waren er ook niet 2 x voor dergelijke bedragen doorlopende kredieten aangevraagd.
u bent al bij het juridisch loket geweest en bij de rechtsbijstand en zij zeggen hetzelfde als hier gezegd wordt. ook is al met de bank gesproken.
u hoort hier niet wat u graag wilt horen. dat er nog weer gedacht is aan nog een lening af te sluiten begrijp ik werkelijk niet.
uw man zal met zijn ex dit moeten oplossen, en hoe het ook zij de leningen moeten worden afgelost. het is ook al genoemd, eventueel schuldsanering en extra banen erbij nemen.