Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 13-03-2015 16:00:40
Huishouden & Energie

Bank gaat al pillen binnen 2,5 maand!

[quote=mevrz schreef op vrijdag 13 mrt 2015, 15:39]hallo edrick3,
nee bij elise chauvel in oostzaan.
bedankt ga gelijk even lezen.

lijkt (maar ja, wat zegt dat) een betrouwbare zaak.

uit de http://www.elisechauvel.nl/c-915508/algemene-voorwaarden/">algemene voorwaarden:
elise chauvel home interiors geeft 1 jaar volledige garantie op al haar producten. met de garantie laten we zien dat we achter onze producten staan ten aanzien van deugdelijkheid en bruikbaarheid. tevens zegt het iets van de kwaliteit van het product.bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis mocht zijn met een product. het enige dat we vragen, is dat u de aanschafnota bewaart, de onderhoudsadviezen opvolgt en dat wij in de gelegenheid worden gesteld om het product te inspecteren.

de garantie is geldig vanaf de leverdatum van de eerste aankoop. op de garantie kan alleen aanspraak worden gemaakt op vertoon van de aanschafnota. indien er zich binnen een jaar een gegronde klacht voordoet, vervangt of herstelt elise chauvel home interiors zonder meer het artikel of vindt verrekening plaats in de vorm van een tegoedbon.

zou dus nog maar eens een brief schrijven zoals in de link in m'n eerdere reactie staat aangegeven als je er - na nogmaals in gesprek geweest te zijn - niet uitkomt.

suc6