Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-03-2015 17:42:23
Voeding & Gezondheid

Minder pillen afleveren dan voorgeschreven, mag dat.

Bravehenk schreef op vrijdag 13 mrt 2015, 12:02: gerbera schreef op donderdag 12 mrt 2015, 17:20: vreemde redenering van de apotheker. krijg zelf steeds voor 3 maanden de juiste aantal pillen. dus 90 st. per soort. wat het herhaalrecept betreft dit kunt u door de apotheker laten regelen, u krijgt dat vanzelf bericht dat de medicijnen klaar staan. is dat bij uw apotheek niet het geval ga dan naar schoterbos apotheek op de rijksstraatweg. zij regelen de herhaalrecepten en houden alles precies bij wat de medicatie betreft. zelfs bij tussentijdse verandering geven ze de aangepaste hoeveelheid mee zodat ik steeds per 3 maanden de juiste hoeveelheid medicijnen heb.

u krijgt voor 3 maanden het juiste aantal pillen 90 stuks? .

jan/febr /maart zijn inderdaad 90 pillen bij schrikkeljaar zijn het er 91(dus 1 tekort)
apr/mei/juni 91 pillen 1 tekort
juli/aug/sept 92 pillen 2 tekort
okt/nov/dec 92 pillen 2 tekort
dus niemand krijgt het juiste aantal pillen per 3 maanden.ik heb 10 soorten medicijnen waarvan er 2 in een 28 stuks verpakking zitten.
waar mensen zich al niet druk over kunnen maken,en ja wat betreft klaaggedrag staat nederland met stip op 1 in de wereldranglijst


gr henk

toch wel fijn dat ik een apotheker heb die meedenkt. ten eerste krijg ik ze niet op de eerste eerste van de maand, en vervolgens zorgd deze ervoor dat ik tijdig, dus binnen de 90 dagen, mijn vervolg medicijnen krijg. dus zit ik nooit zonder.