Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-03-2015 21:32:59
Computers & Telefonie

Ziggo haalt zenders uit pakket!

Wijzigingen per 1 april
• deze zenders gaan weg: france 2 en rai uno. laatstgenoemde vervangen we door de zender mediaset italia.
• een greep uit de zenders die er bij komen: npo zapp xtra, cctv news, the indonesian channel, rtv-7 en 2m.
• gebruik je interactieve televisie? in onze grote on demand catalogus stond voorheen een klein aantal gratis films en series. deze komen te vervallen. natuurlijk kun je nog steeds de beste films en series bestellen.
• er wijzigt een aantal kanaalnummers en radiozenders.
• de verrassingszenders, onderdeel van je alles-in-1 abonnement, vervallen.
• we voegen ook de erotische zender meiden van holland soft toe. je kunt hier een kinderslot op zetten. hoe je dit doet, leggen we uit op ziggo.nl/zenderwijziging.



deze kregen we via de mail, dan ga je er vanuit dat ze de buitenlandse zenders eruit halen. en niet twee belangrijke kinderzenders. wat blijft er dan over? zappelin? disney xd is voor oudere nickelodeon ook. want baby tv en nick junior en overige kinder zenders vielen al buiten het pakket. als je nu vijf kinder radio's had oke. maar je hebt nu alleen nog de efteling dat is drie keer niks. nou luisteren we natuurlijk veel via you tube maar dat is mijn punt niet. eerst met die telefoon gezeur en nu dit.