Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-03-2015 11:50:04
Voeding & Gezondheid

Minder pillen afleveren dan voorgeschreven, mag dat.

U krijgt voor 3 maanden het juiste aantal pillen 90 stuks? .

jan/febr /maart zijn inderdaad 90 pillen bij schrikkeljaar zijn het er 91(dus 1 tekort)
apr/mei/juni 91 pillen 1 tekort
juli/aug/sept 92 pillen 2 tekort
okt/nov/dec 92 pillen 2 tekort
dus niemand krijgt het juiste aantal pillen per 3 maanden.ik heb 10 soorten medicijnen waarvan er 2 in een 28 stuks verpakking zitten.
waar mensen zich al niet druk over kunnen maken,en ja wat betreft klaaggedrag staat nederland met stip op 1 in de wereldranglijst


gr henk


ik maak me niet druk om het afhalen en eventueel wachten, wel over de onnodige kosten die er zo gemaakt worden.
(extra herhaalrecepten extra werk bij de huisarts etc. zie mijn originele brief)
wat de extra kosten betreft gaat het dus ook niet om het verschil van 1 of twee pillen op een jaar basis. waar het om gaat is dat alle andere medicijnen (ik heb er zo'n negen verschillende) wel voor 90 dagen worden geleverd. en mijn controleafspraken bij de huisarts is ook steeds om de 90 dagen. die moet ik nu gaan verzetten naar 84 dagen. ook al zou ik op het eind van het jaar ineens extra pillen krijgen (wat sommige anderen blijkbaar van hun apotheek krijgen) dan nog moet ik de afspraken op 84 dagen houden. krijg ik die extra pillen niet op het eind van het jaar nageleverd, dan heb ik dus na ongeveer twee jaar (heb het niet nauwkeurig uitgerekend) een extra afspraak bij de huisarts nodig. tel uit je winst voor de verzekeraar.

tetb]