Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 14-03-2015 13:21:12
Auto & Vervoer

Storing tanken onbemande pomp

Beste paarsje,

wat een bijzonder verhaal.
passen de 'liters' die u bij pomp in rekening zijn gebracht en de 'liters' die bij de andere pomp getankt heeft bij elkaar opgeteld überhaupt wel in de tank van uw auto ?
stel het is allebei 40 liter, een gewone personenauto heeft geen tank van 80 liter (tenzij men jerry-cans of zo gaat vullen uiteraard).
hoe lang is het geleden ? al die onbemande pompen zullen toch wel (om fraude tegen te gaan) camera's hebben waarmee wordt opgenomen wie er tankt en wat er gebeurd.

vraag avia xpress of ze video beelden hebben. de datum/tijd welke u nodig heeft vind u in uw internet bankieren (datum/tijd afschrijving).
met video beelden moet toch duidelijk te zien hoe het gegaan is.
het is natuurlijk onzinnig als iemand 2 keer tankt binnen een paar minuten bij hetzelfde benzine station, dat moet avia xpress toch ook begrijpen. lijkt me een goed argument om de beelden die gemaakt zijn te gaan bekijken.
dat moet avia xpress zelf toch ook willen, als dit vaker gebeurt dan gaat het ze veel klanten kosten.