Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
remy2015 - 16-03-2015 15:09:46
Elektronica & TV

Inleveren oud

Bedrijven zijn hiertoe verplicht, zie hieronder bij www.rijksoverheid.nl maar ik kan zo snel geen sanctie vinden als ze dat dus niet willen doen.
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/afval/vraag-en-antwoord/waar-kan-ik-oude-en-gebruikte-huishoudelijke-apparaten-inleveren.html
van de site:
oud apparaat inleveren bij aankoop nieuw apparaat
u kunt oude huishoudelijke apparaten inleveren bij de winkel waar u een nieuw, soortgelijk apparaat koopt. dit is de oud-voor-nieuwregeling. de winkel is verplicht elk soortgelijk apparaat in te nemen. het maakt dus niet uit om welk merk het gaat, of hoe groot het product is. het oude apparaat hoeft niet meer te werken.

winkels mogen geen geld vragen voor deze service. de regel geldt alleen voor apparatuur van particulieren, niet van bedrijven.

ik kan niet vinden hoe ik hier een link kan/moet zetten moet dus maar even met copy/past