Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 16-03-2015 18:56:28
Geldzaken & Recht

Adreswijziging gehandicapte lukt niet bij ing bank

Maar juist als uw broer verstandelijk goed is, is een volmacht dé oplossing.

nadat mijn moeder een herseninfarct had gehad, was zij lichamelijk zwaar gehandicapt, maar geestelijk mankeerde zij niets. natuurlijk sprak ook zij heel slecht, maar ik kon haar altijd wel volgen. maar soms moeten er zaken geregeld worden en dat kon zij niet en wilde ik haar niet ook niet aandoen.

dus toen heb ik met haar besproken dat de meest verstandige oplossing was, een volmacht.

haar handtekening had ik bij de ing al een jaar of wat nagemaakt, maar op een gegeven moment val je door de mand en toen adviseerde de ing mij ook een volmacht, omdat een bewindvoering veel gedoe geeft.

de notaris die ik ingeschakeld had, heeft toen met haar gesproken, buiten mijn aanwezigheid, en hij was overtuigd dat dat ook haar wens was, en heeft de volmacht opgemaakt. zij kon helemaal niet meer tekenen.