Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jozo
jozo - 17-03-2015 02:22:01
Auto & Vervoer

Krasjes in autoruit

Het gebruik van een hamer is een slechte oplossing, gezien ook al ben je verzekerd tegen glas schade bij de meeste verzekeraars je dan wel niet terug gaat in je bonus maluskorting maar blijf je wel een jaar staan op de huidige no claimkorting. mocht de geclaimde ruit schade onverhoopt de tweede schade claim zijn binnen een verzekeringsjaar ga je wel terug in je bonus malus schaal. ook als je een no-claim beschermer hebt.
terug komend op uw vraag hoe het beste krasjes uit de autoruit te verwijderen?
bedenk dat als je bijv. lokaal een kras in een voorruit verwijdert je een klein beetje van het glas weg neemt. hierdoor wordt de licht breking anders dan het omliggende ruit, het gevolg is een vertekend beeld van het zicht op deze plaats.
het uitpoetsen van krassen in een autoruit is heel goed mogelijk alleen zou ik adviseren dit door een professioneel gespecialiseerd bedrijf te laten doen welke duidelijk omschreven garantie voorwaarde heeft.