Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 17-03-2015 13:08:44
Voeding & Gezondheid

Dinsdag 17-03-2015

Hallo hennie1961-51,

heb je de ontvangen mail wel goed gelezen?

vanaf 20 maart hebt u naast uw digid-wachtwoord ook altijd een sms-code nodig als u inlogt op mijn vgz. hebt u de sms-controle nog niet aangevraagd? doe dit dan zo snel mogelijk. het duurt een aantal dagen voordat u uw activeringscode ontvangt.

sms-controle aanvragen
log in op mijn digid en kies bij inloggegevens 'extra sms-controle aanvragen'.

tip: informeer gezinsleden op uw polis
ook zij moeten de sms-controle aanvragen om straks zelf in te kunnen loggen.

geen mobiel?
wij adviseren om één mobiel nummer aan één digid-account te koppelen voor de sms-controle. hebt u zelf geen mobiele telefoon? dan kunt u de sms-controle aanvragen met het mobiele nummer van een gezinslid. u ontvangt de sms-code op dat nummer.

is dit niet mogelijk? neem dan contact met ons op. wij kijken samen met u naar een passende oplossing.


waarom inloggen met een sms-code?
in mijn vgz staan privacy-gevoelige gegevens, zoals declaraties van uw medische behandelingen. als u op deze manier inlogt, weten wij zeker dat u degene bent die de gegevens mag inzien en zijn uw gegevens het best beveiligd. alle zorgverzekeraars in nederland gaan over op een extra beveiliging. wij kiezen voor een extra sms-controle.

met vr.gr.