Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spostma_1 - 17-03-2015 13:39:34
Garantie & Verzekeringen

Gegijzeld door verzekeraar

Ik begrijp wat verzekeraars doen met de bonus males regeling en de roy database, maar ik word afgerekend op zaken welke niet door mijn toedoen gebeurd zijn.

op welke manier had ik kunnen voorkomen dat iemand vuurwerk op mijn ruit plakt? daarbij als de daders bekend zouden zijn geweest danwel door de politie achterhaald zouden worden dan zou de schade op hen verhaalt worden en zou ik volgens de regels niet zakken op roy database.
dus als ik prive detective zou spelen of de politie zou harder gewerkt hebben dan was de situatie anders, is dat niet een vreemde situatie?
daarbij was ik in beide gevallen verplicht de schade te laten herstellen anders mogt de auto niet de weg op anders had ik een boete kunnen krijgen.

het tweede probleem waar ik geen antwoord op zie, is dat welke overstap ik ook doe, ik ten alle tijden slechter uit ben dan wanneer ik blijf bij mijn huidige verzekeraar, dit ondermijnt elke vorm van gezonde concurrentie tussen verzekeraars.
sterker als de verzekeraar kwaad zou willen, zou deze een klant welke opzegt een slechte roy waarde doorgeven, waardoor deze niet meer wilt overstappen vanwege de hoge polis kosten bij de nieuwe verzekeraar.