Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-03-2015 13:42:11
Voeding & Gezondheid

Bezorgen van medicijnen

Renesimon schreef op maandag 16 mrt 2015, 19:39: overgestapt naar een andere apotheek. alles viel te regelen. indien ik niet thuis was, werd de rol achterom onder de terrasoverkapping bezorgd. ik had zelfs een koelbox buiten staan voor de eventueel te bezorgen insuline. maar wat schetst mijn verbazing, na enkele maanden probleemloos mijn medicatie te hebben ontvangen. komen er nu ineens vragen over andere bezorgtijden. ik geef aan dat de medicatie indien ik niet thuis ben de aflevering zoals bovenvermeld kan worden afgeleverd. dit doen ze ineens niet meer. ook niet door de brievenbus. overdag is er niemand thuis om de medicatie in ontvangst te nemen. bezorging later op de dag is voor hun ook geen optie. ik weet me geen raad meer. zo ben ik van de regen in de drup gekomen.
ik ben er bijna zeker van dat als jij de extra afleveringskosten betaald, want het speciaal bezorgen kost toch extra geld voor die apotheker, je gewoon je medicijnen thuis bezorgd krijgt.
of is dat de bedoeling niet, of is dat extra betalen voor het bezorgen niet mogelijk?

ooit, heel lang geleden, ging voor niks de zon op, maar dit wordt steeds meer vvt, oftewel voltooid verleden tijd...