Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-03-2015 15:50:55
Voeding & Gezondheid

Bezorgen van medicijnen

Jugendstil schreef op dinsdag 17 mrt 2015, 15:13: wat is de reden dat u niet in staat bent de medicijnen even zelf te gaan halen op zaterdag. u werkt blijkbaar full time, dus zult u ook wel instaat om een kwartiertje uw medicijnen te halen. tenzij u op tiengemeten woont... misschien een drone aanschaffen?

de meeste apotheken zijn zaterdags gesloten en dan kan men ook niet zijn eigen medicijnen gaan halen. tenzij je van apotheek veranderd die bij een ziekenhuis is aangesloten, die zijn (hier althans) zowel zaterdag en zondag open. en heeft men 's-nachts medicijnen nodig dan word het zelfs met een taxi thuisbezorgd (omdat we dan naar den haag zouden moeten). dat moet je sowieso zelf betalen.

@gompy-2

mijn medicijnen worden altijd gebracht; vroeger moest je niet meer kunnen lopen, tegenwoordig is dat veranderd. of er zal moeten worden betaald? 't zal wel, maar ik heb in eind februari al mijn hele eigen risico opge"pilt" dus dat kan me dan ook niet meer schelen. kijk, als die service er niet was, dan houd het op maar ze vragen het zelfs, dus graag.