Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 17-03-2015 16:31:18
Garantie & Verzekeringen

Gegijzeld door verzekeraar

Er is twee maal schade ontstaan die niet op de veroorzaker was te verhalen er is dus door de verzekeraar betaald. in zo'n geval betaald de verzekeraar als de auto all risk is verzekert wel uit maar meldt dit wel in het roy-data systeem als zijnde niet verhaalbare schade. als u een no claim beschermer heeft afgesloten merkt u daar bij de huidige verzekeraar niets van want de naam zegt het al uw no claim is beschermd. een andere verzekeraar kijkt bij afsluiting in het roy-data systeem en ziet dat er twee onverhaalbare schades (lees eigen schuld want de toedracht staat niet in het systeem) zijn geweest.
u kunt het beste bij uw huidige verzekeraar blijven want die is voor u nu de goedkoopste vooral omdat de laatste schade dateert van november 2014 en uw schadevrije jaren nu op nul staan.