Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 17-03-2015 16:32:13
Garantie & Verzekeringen

Gegijzeld door verzekeraar

[quote=spostma schreef op dinsdag 17 mrt 2015, 13:52]uiteraard had ik een noclaim, dit adviseerd elke verzekeraar, blijkbaar om dit soort zaken te faciliteren.
blijkbaar is dit forum meer een klaagmuur dan een hulpmiddel en word er hier dus geen actie ondernomen op zaken die krom lijken te zijn. de antwoorden die ik hier nu krijg praten allemaal de verzekeraars na en hoe het daar werkt. dat soort informatie heb ik natuurlijk al lang zelf uitgezocht!
wellicht dat iemand van kassa dit zelf nog leest en er iets mee doet, want aan jullie stomme antwoorden heb ik niks. ben ik toch nieuwsgierig waarom u de vraag stelt. verwacht u dat forumleden het wel even voor u zullen oplossen. er valt niets op te lossen, de antwoorden die u krijgt zijn hetzelfde als van de verzekering. dat u dit niet uitkomt, jammer dan maar zo werkt het nu eenmaal. daar kan ook kassa en of het forum niets aan veranderen.