Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

em
emiel01 - 17-03-2015 18:27:13
Geldzaken & Recht

Moneyou blokkeert mijn spaarrekening

Ik heb sinds 23-04-2009 een spaarrekening bij moneyou. enkele weken geleden probeerde ik geld over te boeken van deze spaarrekening naar mijn tegenrekening, dit lukte echter keer op keer niet. ik heb toen geprobeerd hier tweemaal via email contact over op te nemen:

contactnummer: 7959061 02-03-2015
contactnummer: 7988278 06-03-2015

tot op heden heb ik op mijn beide emails nog geen reactie gehad. (ondanks dat men zegt dat ik binnen 2 werkdagen een antwoord kan verwachten)

ik heb afgelopen maandag daarom besloten om telefonisch contact op te nemen met moneyou om te kijken waarom mijn overboeking niet wordt uitgevoerd. de medewerker van moneyou wist mij te vertellen dat de risk afdeling mijn spaarrekening heeft geblokkeerd. ik ben hiervan echter nooit door moneyou op de hoogte gebracht en was dus zeer verbaasd, ik heb ook geen idee waarom mijn rekening is geblokkeerd, ik bankier al sinds 2009 zonder problemen.
ik heb gevraagd waarom mijn rekening geblokkeerd is, hier kon echter geen antwoord op worden gegeven daar men nog met het onderzoek bezig is. ik vind het erg bijzonder dat een bank mijn rekening zomaar kan blokkeren zonder mij hier een reden voor te kunnen opgeven. wat ik nog erger vind is dat niet duidelijk is wanneer men hier inhoudelijk bij mij op kan terugkomen. de status is: 'onze afdeling risk is hiermee bezig we laten u zo snel mogelijk wat weten'

in de tussentijd kan ik dus niet bij mijn spaargeld zonder dat hier een duidelijke reden voor is. het lijkt me dat hier niet correct wordt gehandeld door moneyou.