Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-03-2015 18:33:19
Voeding & Gezondheid

Bezorgen van medicijnen

Tijger1 schreef op dinsdag 17 mrt 2015, 18:21: het is voor ern apotheek ook efficiënt de medicijnen te bezorgen. dan hebben de medewerkers meer tijd om alles klaar te maken en het gaat in één ruk de apotheek uit.

als iedereen alles komt halen, moeten ze de hele dag aan de toonbank staan.

tot voor vorig jaar: apotheek: nummertje trekken, waren soms wel 18 wachtenden voor me. veel, en wat ook in een mens zit is toch: schiet eens op, ja toch? daar zag ik toch echt wel dat mensen hun recepten verzilverd wilde hebben. niet dat het uitmaakt (ernstige gevallen daargelaten): een (nieuw) medicijn kan men toch pas de volgende dat starten/innemen.

@gompy-2, ziet er niet "leuk uit", maar onze moderatie weet ervan, dus hoop ik dat ze deze privé mededeling even door de vingers zien.