Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 17-03-2015 19:10:42
Computers & Telefonie

Verwijderen van gegevens op google

[quote=komsja schreef op maandag 16 mrt 2015, 18:57]@edrick3
maar hoe kan het dan,dat als kassa een bepaald antwoord,wat niet getolereerd word)en verwijderd word dat dat dan ook niet meer op google te vinden is onder de naam van de reagerende?
door iets als dit waarschijnlijk:http://blog.e-difference.nl/zoekmachines/verwijderen-van-informatie-uit-google.html">verwijderen van gevoelige tekst op een pagina.

...heb toen aan de redactie gevraagd of ze ook zo vriendelijk wilde zijn om al de gegevens die onder mijn naam (komsja) ook weg te halen en niet meer op google te vinden zijn...

van dezelfde pagina:
...proactief voorkomen van snippets
snippets, de tekst die google laat zien bij haar zoekresultaten, kunt u proactief uitzetten om te voorkomen dat er gevoelige informatie wordt getoond. dit doet u door de “nosnippet” robots meta tag in het head van het document te plaatsen...
er is geen mogelijkheid voor de toevoeging: wel laten zien, maar deze nickname niet.

als u per ongeluk toch persoonlijke gegevens, zoals uw echte naam of e-mailadres op deze site heeft gezet kunt u toch aan de redactie vragen om die te verwijderen?
maar als dat niet het geval is, wat is er dan op tegen?