Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 18-03-2015 09:54:55
Voeding & Gezondheid

Dinsdag 17-03-2015

[quote=tijger1 schreef op woensdag 18 mrt 2015, 00:17]en uit uw link blijkt het al.

er staat: u logt in met sms controle als dat vereist is. en blijkbaar is het bij uw zorgverzekeraar nu vereist.

dus als u daar weer wilt inloggen hebt u de sms nodig.
ik denk niet dat je me kunt volgen.

het was bij mij altijd zo dat als ik iets wilde bij:
mijnbelastingdienst, mijntoeslagen, mijnoverheid en mijn zilveren kruis, mijn svb, mijngemeente en alle organisaties die ik ooit bezocht heb, sinds de veranderingen altijd de extra sms-inlog procedure uit heb moeten voeren, hoe en bij wie dan ook.
misschien bij jou niet, bij mij dus wel.
sinds ik de tweede laag, zie het plaatje, heb veranderd in niet actief, hoef ik bij al die instantie nooit meer in te loggen met een extra sms-inlog procedure.

mijn telefoonnummer was eerder nooit bekend bij digid toen ik die jaren geleden aangevraagd heb, omdat ik dat niet wilde, die heb ik dus toen op moeten geven i.v.m. de veranderde veiligheidsregels, en eer dat geactiveerd kon worden kreeg ik een brief thuis met verdere inlogprocedures.

je had het over de duo.
daar moet je ten alle tijden met de extra sms verificatie inloggen, anders kom je er niet eens binnen, ook al staat de tweede laag op niet actief, heb het uitgeprobeerd.
heb ook de eerst laag op niet actief gezet om te kijken of het dan wel lukte, dus geen enkele sms verificatie, maar dan kom je nergens meer binnen, nier eerder als dat de sms-verificatie op zich weer geactiveerd is geworden (laag 1)
dat opnieuw de eerste laag activeren lukt niet zo maar, ik krijg nu opnieuw een brief toegestuurd met inlogcodes, was dus niet handig van mij, maar goed, dat komt wel weer in orde.

goed, ik wil het hier verder bij laten.
suc6