Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-03-2015 01:02:53
Huishouden & Energie

Extreem hoog verbruik electrabel

Dank jullie wel voor de recties.
begin december is er inderdaad een jaarnota geweest, vandaar dat de eindafreking gaat over de laatste 10 weken.

het laatst bekende verbruik is:
1-10-2013 t/m 5-12-2014 : 1187m3 (3 maanden bewoond, daarna 11 maanden leegstaand)
6-12-2014 t/m 18-2-2015: 597 m3

bij de overdracht van de woning hebben zowel ikzelf, als de makelaar als de nieuwe eigenaar -
de meterstanden opgenomen en die komen overeen met de meterstand van de slimme meter. maar die stand betwist ik ook niet. ik betwist het verbruik.

en tuurlijk weet ik ook wel dat de cv in die 10 weken heus wel eens is aangeslagen als de temp beneden de 12 graden kwam. en we hebben ook warm water gebruikt voor het schoonmaken. maar dat kan toch tot dit verbruik leiden? dan zou het verbruik in de 14 maanden daarvoor (periode laatste jaarafrekening) toen de woning de eerste 3 maanden van die periode nog bewoond was toch ook veel hoger geweest moeten zijn? of denk ik nu te simpel?

ik heb nu bij electrabel het maandelijkse verbruiksoverzicht aangevraagd. dit schijn je normaal gesproken te kunnen raadplegen via mijn electrabel,maar aangezien de woning is afgemeld bij electrabel is dat niet meer online te bekijken.