Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 19-03-2015 12:36:26
Computers & Telefonie

Hoe moet ik verder met ace verzekering

Sluit aub nooit never meer een verzekering af bij je telefoon of elk ander soort electronica die je koopt. 100% van deze verzekeringen zijn bullshit. (bron: ik heb in zaken die dit soort "garanties"verkochten gewerkt.)

er is vrijwel geen enkele manier waarop je je telefoon wel verzekerd krijgt. je moet dan aan 10000 voorwaardes voldoen. zo hebben we ooit een verzekering verkocht die alleen voor diefstal uitkeerde als je telefoon gestolen was bij een roofoverval waar jij letsel bij had opgelopen en je dit binnen 24 uur gemeld hebt.


jouw verzekering keert bijvoorbeeld ook niet uit als je je telefoon kwijt bent of deze uit een tas of auto gestolen is waar je op dat moment geen zicht op hebt. en daar betaal je dan 312€ voor!
er staat echter niks in hun voorwaarde over het laten repareren van bestaande schade (buigen) voordat zij weer een reparatie willen voldoen. verder hadden ze het buigen ook gewoon moeten repareren, er staat niks in hun voorwaarden dat je moet bewijzen hoe het gebeurd is.
https://www.t-mobile.nl/consumer/media/pdf/shop/telefoons/voorwaarden_ace_toestelverzekering_en_plus_jun14.pdf">https://www.t-mobile.nl/consumer/media/pdf/shop/telefoons/voorwaarden_ace_toestelverzekering_en_plus_jun14.pdf

gewoon een aangetekende brief sturen war je in uitlegt waarom je hier niet mee akkoord gaat. en binnen 14 dagen reactie eisen. ook melden dat je de klacht op kassa, klachtkompas, en radarforum hebt geplaats en als je rechtsbijstand hebt die er op zetten.
als aller laatste optie kan je nog je inboedelverzekering proberen.

als aller laatste optie kan je nog je inboedelverzekering proberen. maar ik zou eerst alles uit ace persen.