Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jolle1993 - 19-03-2015 13:59:49
Computers & Telefonie

Vodafone abonnement

[quote=akkerdistel schreef op donderdag 19 mrt 2015, 13:50]lekker advies van vodafone om het o.s. bij een externe partij te gaan downloaden. zie ze bij vodafone er goed voor aan, wanneer dit mis gaat/niet werkt, jouw de schuld geven en zich helemaal terugtrekken.

hoogste tijd om vodafone in gebreke te stellen, hierna ontbind je het contract. doe het wel precies volgens de regeltjes, zodat jij straks bij de rechter gegarandeerd in het gelijk gesteld wordt.

inderdaad, ik heb hen ook een mail terug gestuurd, dat ik hier natuurlijk niet mee akkoord ga. vanmorgen weer ruim een half uur aan de telefoon gezeten met een miep die mij weer aan het lijntje probeerde te houden... en haar zogenaamde medelijden toonde... ik heb haar ook eerlijk gezegd dat ik haar medelijden niet geloof en dat ik geen vertrouwen heb in vodafone. ik kan eventueel nog naar de winkel gaan en daar de boel op stelten zetten en eisencdat zij eens met dek lantenservice gaan bellen voor mij en daarmee zorgen dat er eindelijk eens echt iets gedaan word.

ik heb vodafone zo vaak laten weten dat ik het niet eens ben met de stand van zaken, als ik vertel dat ik ook bereid ben een smerig spelletje te gaan spelen door gewoon mijn automatische incasso stop te zetten gaan ze door te telefoon al bijna door het lint... want ik moet wel gewoon blijven betalen vertellen ze mij dan. ik ben bereid te betalen, mits zij mij een goede en nette service te bieden en met mij meedenken aan oplossingen. dus compleet iets anders dan de onzin die ze nu naar mij uitkramen.