Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-03-2015 17:37:31
Vrije tijd & Tuin

Verlopen kadobon

Kennelijk wordt cash geld, euro's met een lange geldigheidsduur en overal te besteden, zelfs in het buitenland, is veiliger om te krijgen en te vragen als een kadokaart, welke dan ook ........ deze worden zoals de vragen hier gezien, vaak "ergens" weggelegd en vergeten.

anders gezien wat de kaart betreft, door het verlopen van de geldigheidsduur, krijg je administratie kosten want die bonnen zijn eerst verkocht, cadeau gegeven, niet gebruikt, maar de verkoper moet wel weer na (te) laat terug betalen zonder vergoeding voor zijn moeite. dus u mag nog inderdaad blij zijn dat u nog wat terug krijgt. noteer gewoon wanneer u een bon krijgt en twee maanden voor verlopen ervan een alarm in je telefoon ....................