Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stedin
stedin - 20-03-2015 12:53:14
Huishouden & Energie

Absurde meterstanden

Beste jerry,

wat vervelend om te horen dat u problemen heeft met het verbruik op uw oude adres.

wanneer u twijfelt aan de werking van uw meter, kan deze worden geijkt door een onafhankelijk, gecertificeerd bedrijf. omdat stedin de eigenaar is van de meter, gebeurd dit altijd in overleg.

uit uw verhaal maak ik op dat de elektriciteitsmeter al is gecontroleerd. ik ben benieuwd hoe dit is gebeurd, want een technische controle kan alleen worden uitgevoerd als de meter verwijderd wordt van de aansluiting. dit zou betekenen dat er nu geen spanning uw installatie binnenkomt (vandaar dus mijn vraag).

als u wilt dat ik deze case verder oppak, kunt u een mail sturen naar webcare@stedin.net met uw adres- en contactgegevens. dan zal ik contact met u opnemen om de zaak verder te bespreken en waar nodig kunnen wij vervolgacties ondernemen.

ik hoor graag van u.

met vriendelijke groet,

olivier
stedin webcare