Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tanteriet - 20-03-2015 20:24:03
Auto & Vervoer

Saldo via ideal op ov chipkaart zetten

[quote=diemenees schreef op vrijdag 20 mrt 2015, 19:00] dus als je nou perse 55 wil: 25+20+10-of elke andere combinatie.
als je de reacties gelezen had, had je gemerkt dat we al zelf op dat idee gekomen waren. weliswaar door op verschillende websites te kopen. ik weet trouwens niet of dat mogelijk is: 3x kopen en dan in een keer je bestelling afhalen. geen ervaring mee.
zag dat er ook 1 of 2 webshops van vervoerders zijn waar je wel 50 euro kunt opwaarderen met ideal. maar het kan toch niet de bedoeling zijn dat je 15 vervoerderswebsites gaat afzoeken om te kijken of er een bijzit waar je 50 euro kunt pinnen?
mijn idee zou zijn om de klant zelf te laten bepalen welk bedrag hij wil pinnen/opwaarderen.

als jij bij een bank een geldautomaat zou mogen ontwerpen, zou je dan ook zeggen: hier kan alleen 10 en 20 euro worden gepind, en als u 200 euro wilt hebben moet u maar 10x20 euro pinnen.....zeer klantvriendelijk.
die tip van ah is trouwens wel aardig. nog maar 2 dagen mogelijk. dat is natuurlijk geen structurele oplossing. dat e-ticket is wel een goede structurele oplossing..