Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
mintho - 22-03-2015 14:07:29
Garantie & Verzekeringen

Hersteladvies "verzekeren is vooruitzien.nl"

Een financieel adviseur van visie verzekeringen heeft afgelopen vrijdag 20.2.2015 mij en mijn echtgenoot via gfh giro een hersteladvies willen aanbieden omdat mijn verzekering (naam wordt niet genoemd) te hoge kosten zou hebben gerekend voor wat zij noemen een "complex product". (woekerpolis).
de "financieel adviseur"is ruim anderhalf uur bezig geweest met uitleggen en financiƫle gegevens in te voeren in zijn laptop, waaruit bleek dat het beste advies was om mijn polis over te hevelen naar een uitgestelde lijfrente polis bij gfh giro, die op hetzelfde adres blijkt te zijn gevestigd als visie verzekeringen.
het overzetten zou mij in eerste instantie 400,00 kosten maar na protest 295,00, wel moest hij daarvoor vanuit holten wederom naar het westen van het land reizen,om e.e.a. administratief te verwerken.
ik heb afgesproken dat ik e.e.a. eerst wilde doornemen met mijn echtgenoot en heb via internet naar info gezocht vwb gfh giro. de info is zeer negatief met betrekking tot gfh giro.

ik heb een formulier ondertekend, met de strekking : zie onder :


"het plaatsen van uw handtekening is geen opdracht tot verdere dienstverlening.
toelichting:
huidige product past bij de wensen van de klant en gezien de resterende looptijd van nog 1 jaar is hersteladvies niet mogelijk. echter klant wel geadviseerd over direct ingaande lijfrente en wat voor klant de mogelijkheden zijn. mevrouw gaat zich hierover buigen en indien klant wat meer weet neemt klant contact met ons op.

ik ga via de mail en schriftelijk de financieel adviseur melden geen gebruik te zullen maken van zijn diensten en hoop dat dit afdoende is omdat ik nog geen verdere opdracht heb gegeven ", zie quote.

kan iemand mij verzekeren, zie quote, dat ik geen opdracht heb gegeven tot verdere stappen van visie, daar ik door het gehaaide optreden van deze heer, nu zeer onzeker ben geworden.