Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anitawinter - 23-03-2015 13:36:51
Voeding & Gezondheid

Ultra bright whitening pen oplichting

Ik ben hier ook "ingetrapt". ook al lees ik altijd wel goed of er geen haken of ogen aan zitten, het werd mij pas duidelijk dat ik aan een abonnement vastzat na betaling. ik had via kassa begrepen dat, zoals blablabla zegt,
"de reden dat u niet verplicht bent om iets te betalen, is dat er geen rechtsgeldige manier bestaat om via internet (zonder fysieke handtekening) een automatische incasso af te sluiten"

ik kreeg gratis 3 pennen en ze hebben er gelijk 2 pennen extra bijgestuurd. dit had ik ook niet in de gaten, ook weer waar. ik heb wel na ontvangst gelijk opgezegd en de automatisch afschrijving geblokkeerd. toch dreigen ze mij ook met incasso. ik heb vandaag met ze gebeld en mijn afzegging is helemaal niet bekend.
wat ik graag wil weten is wat ik nu kan doen. klopt het wat blablabla zegt?
mogen ze zomaar 2 extra pennen sturen.
hoe komt het dat mijn afzegging niet bekend is?
en hoe kom ik hiervan af, zonder te betalen?
in alle eerlijkheid vind ik dit pure misleiding.

in ieder geval alvast dank :)

anita